HU RO
menu

INGRIJIRI LA DOMICILIU ingrijiri

Serviciile de îngrijire la domiciliu din cadrul S.C.CONSULTMED DOCTOR COICA sunt GRATUITE, atâta timp cât pacientul este asigurat în cadrul Casei de Asigurări.
Chiar dacă nu sunteți asigurat, puteți beneficia de serviciile S.C.CONSULTMED DOCTOR COICA, contra cost.
Orice asigurat are dreptul la 90 de zile de îngrijire medicală la domiciliu, pe parcursul unui an. Aceste 90 de zile sunt practic GRATUITE, fiind decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, insa doar pentru cei asigurați.
Orice pacient, indiferent de vârstă, poate beneficia de serviciile puse la dispoziție de S.C.CONSULTMED DOCTOR COICA - îngrijire la domiciliu, dacă se încadrează în următoarele categorii: persoane cu boli cronice, persoane cu handicap, persoane externate din spital care continuă tratamentul la domiciliu, persoane aflate în faze terminale de boală, convalescent după anumite boli (facturi, accidente vasculare, intervenții chirurgicale importante).

Tel: 0732 116.838
Program: 8:00-20:00
Bd. Lucian Blaga, Bl. UU40, Ap. 3

 

Aici problemele se opresc, iar solutiile apar...

drCoica

Societatea Civilă Medicală Dr. COICA, certificată ISO9001, oferă o gamă largă şi variată de servicii medicale la cel mai înalt nivel de calitate. Dotată cu aparatură de ultimă generaţie şi cu o echipă profesionistă de medici şi asistenţi, societatea acoperă o paletă generoasă de servicii medicale: medicină de familie, medicina muncii, medicină de specialitate, investigaţii, transport medicalizat, ambulanța Dr. Coica, centru de permanenţă, consultaţii şi îngrijire la domiciliu.

contact